Nombor 67 Pratonton Kardinal Stanford

Amalan musim bunga ada di buku-buku dan kem musim luruh akan ada di sini sebelum anda mengetahuinya, ini bermaksud mendapatkan lompatan awal pada musim bola sepak NCAA 2006. Mengetahui pasukan sekarang akan menjimatkan masa anda pada bulan Ogos dan Matt Fargo ada di sini untuk membantu anda memahami apa yang diharapkan pada tahun ini. Kami pergi dari yang terburuk ke yang pertama dalam Pratonton Bola Sepak Kolej 2006 ini.

# 67 – Stanford Cardinal 5-6 SU; 7-2-1 ATS

Fargo’s Take  downlaod mega888 apk on here !! Little mengetahui bahawa Kardinal tahu bahawa kekalahan tiga mata yang mustahil untuk UC-Davis pada perlawanan kedua musim lalu menelan belanja mangkuk. Itu adalah salah satu daripada tiga kerugian yang memilukan yang menjadikan Stanford berada di bawah 0,5500 untuk musim keempat berturut-turut sehingga semuanya kelihatan di musim kedua di bawah kendalian Walt Harris. Kardinal menduduki tempat ke-70 atau lebih teruk dalam tujuh daripada lapan kategori serangan dan pertahanan utama sehingga lima kemenangan itu sebenarnya merupakan pencapaian yang luar biasa. Kemungkinan akan ada yang berlebihan sekali lagi kerana jadualnya tidak mudah dan pertahanan harus diperbaiki untuk musim kedua berturut-turut. Secara menyakitkan hati, Stanford membawa kembali 10 pemula yang kembali untuk musim kedua berturut-turut dan unit senior yang sarat ini perlu terus meningkat dan membawa pasukan jika permainan mangkuk akan datang.

Memulakan Permulaan dengan Kesalahan – 10 Walaupun mengembalikan 10 pemain tahun lalu, Kardinal berjuang untuk menggerakkan bola ketika berada di kedudukan ke-99 secara keseluruhan. Beberapa faktor menyumbang kepada itu bermula dengan sistem baru yang diberlakukan oleh Harris bersama dengan banyak kecederaan utama yang berlaku sepanjang musim. Quarterback Trent Edwards kembali untuk musim kelima dan jika tahun lalu ada petunjuk, dia semestinya mempunyai musim raksasa. Dia melemparkan 17 gol ketika melambung hanya tujuh pilihan dan melengkapkan 62.7 peratus lontarannya. Dia mendapat penerima Evan Moore kembali, yang ketinggalan 10 perlawanan dengan kecederaan pinggul. Garis ofensif dan permainan berjalan menjadi perhatian besar ketika Kardinal berada di kedudukan ke-110 di negara ini dalam serangan cepat, rata-rata hanya 92.3 ypg dan 2.6 ypc. Ini adalah tahun ketiga berturut-turut di mana rata-rata Stanford kurang dari 100 ypg dan kurang dari 2.

Kembali Memulakan Pertahanan – 6 Pertahanan memainkan peranan besar dalam tiga kemenangan Kardinal tahun lalu tetapi ia juga menyumbang kepada empat kekalahan mereka. Mereka menduduki tempat ke-105 pertahanan total pada tahun 2005 dan dengan empat pemain teratasnya tidak ada lagi, Stanford mempunyai beberapa pembangunan semula di tangannya. Garis pertahanan akan mempunyai dua orang mahasiswi dan seorang pemula sebagai permulaan, sehingga tujuh pemain belakang yang lebih berpengalaman dapat mengendalikan unit ini. Masalahnya tahun lalu adalah di peringkat menengah kerana Stanford membiarkan 285.9 ypg melalui udara, ke-110 di negara ini. Tiga dari empat permulaan harus kembali tetapi keselamatan yang kuat Brandon Harrison digantung dari pasukan pada musim bunga dan kepulangannya dipersoalkan. AJ Christoff kembali sebagai penyelaras pertahanan untuk kali ketiga sehingga keakraban dengan sistem ini dapat menjadi aset besar.

Jadual Stanford mempunyai stadium baru untuk tahun 2006 tetapi malangnya, peminat hanya akan dapat menghadiri lima perlawanan. Kardinal keluar dari pintu gerbang dengan pembuka Pac Ten mereka di Oregon sebelum menuju saingan negara, San Jose St., yang hilang dari jadual musim lalu. Pembuka tuan rumah menentang pasukan Angkatan Laut yang kuat yang akan membalas dendam setelah kekalahan pembukaan musim lalu. Washington St. memulakan jadual pulang Pac Ten yang juga merangkumi Arizona, USC dan Oregon St. Secara keseluruhan, lima dari sembilan permainan persidangan sedang berlangsung termasuk final di California. Juga terjepit di sana adalah perjalanan ke Notre Dame pada awal Oktober. Dari tujuh permainan jalan raya, hanya dua (San Jose St. dan Washington) yang dapat dilakukan.

Anda boleh bertaruh … Stanford telah meningkatkan purata skor dalam setiap tiga musim terakhir dan trend itu akan berterusan pada tahun 2006, tanpa sebarang kecederaan lagi. Ada potensi besar di sisi bola itu dan untuk Cardinal bahkan memikirkan rekod .500, potensi itu harus menjadi yang terdepan. Permainan tergesa-gesa mesti menjadi lebih baik atau Edwards dapat mengakhiri musim lain di luar dari mengambil terlalu banyak hits. Stanford menamatkan 7-2-1 ATS musim lalu dengan dorongan datang dalam satu-satunya permainan sebagai kegemaran. Sudah jelas bahawa Kardinal dinilai rendah tahun lalu dan dengan rekod kehilangan musim baru-baru ini, kita harus mendapat lebih banyak nilai lagi pada tahun 2006. Mereka mendapat dua digit dalam pembukaan menentang Itik dan mereka dapat mempertahankannya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *