Hotel di Paris

Paris berada di tengah-tengah semua perkara di Perancis. Dengan pilihan gourmet bawang putih, keju, coklat, wain dan makanan laut yang terbaik, dan suasana romantis dan hebat di sepanjang boulevards yang berangin, monumen yang menakjubkan, pemandangan yang mengagumkan, karya seni yang hebat dan lampu ajaib, Paris sememangnya akan menyalakan semua deria anda.

Mengunjungi Paris memang menyeronokkan sepanjang tahun. Ini mega888 indah pada musim bunga dan mempunyai semua jenis acara budaya pada musim sejuk. Pada musim panas, ketika panas terik dan iklim panas dan malas, Paris adalah tempat bersantai. Mencari tempat tinggal tidak sukar. Paris adalah rumah bagi semua jenis penginapan, sama ada anda mencari rumah tumpangan, pondok kediaman, rumah bandar, suite, penginapan dan sarapan pagi, pangsapuri studio, vila ladang, penginapan, kelab percutian, atau jenis hotel lain.

Selain dari kenyamanan dan suasana santai di hotel Paris, anda juga dapat menikmati tempat-tempat pelancongan terkenal di dunia. Hotel-hotel ini terletak dengan selesa di seluruh Paris. Sebilangan besar terletak di daerah yang sibuk seperti Gare St-Lazare, dan di sepanjang jalan-jalan perniagaan dan pelancongan yang terkenal di dunia seperti Rue du Faubourg Saint-Honoré. Kedai-kedai paling glamor dan gedung serbaneka terkemuka seperti Place Vendome, Galeries Lafayette dan Printemps, berada dalam jarak berjalan kaki dari Champs Elysees, Arc de Triomphe, Opera dan Louvres, Latin Quarter dan Cite Internationale.

Anda boleh memilih untuk menginap di hotel yang menawarkan pemandangan indah Parc Montsouris yang bersejarah, Menara Eiffel, Kubah Invalides dan dataran Paris Place Pigalle yang menghadap ke Gereja Saint German des Pres, Katedral Notre Dame, Pantheon dan Sorbonne. Sebagai pilihan, anda boleh mendaftar masuk berhampiran daerah artis dan pelukis yang merupakan salah satu tempat paling indah di Paris, di mana Le Sacre Coeur dan Butte Montmartre berada.

Terdapat hotel hanya beberapa minit dari Palais des Congres di Porte Maillot, Place des Vosges dan Pusat Kebudayaan Georges Pompidou, Opera Bastille dan banyak muzium, dari Carnavalet hingga Picasso. Dalam jarak berjalan kaki, anda boleh sampai di Moulin Rouge dan restoran, bar, kelab dan kafe yang paling elegan seperti Café des Deux Magots dan Café de Flore.

Anda boleh melayari Internet untuk mendapatkan maklumat terperinci mengenai hotel, lokasi, perkhidmatan dan kemudahan di Paris. Anda juga boleh mendapatkan tempahan dalam talian dengan harga potongan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.